Nyt fra FSKBH Bowling

Hej alle sammen
 
Vi håber at alle har det godt og er ved godt mod.
 
Desværre ser det ud til at det trækker ud med genåbningen af samfundet og dermed også med bowlinghallen. Vi håber på at vi kan komme i gang igen i marts, men med det der siges i pressen, vil det nok mere være mere sandsynligt til påske (april).
 
Vi gør dog allerede nu klar til vi kan spille igen. Bent og Kaj er begyndt planlægningen af de første 4 spilledage. Så snart de er færdig, vil der blive sendt en ny turneringsplan ud. Datoerne kan dog ændres alt efter åbningsdatoen.
 
Så snart der åbnes op igen vil vi spille alle lørdage (undtagen påskelørdag) forhåbentlig indtil slut maj. Men det kan være at der bliver en lørdag eller to i juni. Dette afhænger af hvornår der åbnes op. Indtil videre planlægger vi med 6 kampe pr. start i 4 starter.
 
Starterne vil være som følger:
  1. start: kl. 8.30
  2. start: mellem kl. 10.00 og 10.15 (afhænger af afspritning)
  3. start: mellem kl. 11.45 og 12.00 (afhænger af afspritning)
  4. start: mellem kl. 14.00 og 14.15 (afhænger af oliering)
Vores mesterskabsstævne og oldboys/girlsstævne plejer at være her i slutningen af februar. Dette har vi udskudt til lørdag den 8/5 2021 for indledende runder og søndag den 9/5 2021 for semifinaler og finaler. Indbydelse sendes ud så snart samfundet åbner igen og vi må være minimum 50 personer samlet, men skriv allerede nu datoerne ned.
 
Søndagstræf prøver vi at afholde et par stykker af i april og maj. Desværre bliver det ikke til 9 træf som vi plejer på en sæson.
 
Med venlig hilsen
på vegne af FSKBH bowlingudvalg
 
Tine Bune
Formand
Print Friendly, PDF & Email